2021.10.28.

2022-re csúszott a Shadow Warrior 3

A Flying Wild Hog készülő játéka egy picit több időt vesz igénybe a tervezettnél.
 

A Flying Wild Hog néhány évvel ezelőtt nagy sikerrel rebootolta az eredetileg az ezredforduló környékén megjelent árkád akciójátékot, a Shadow Warriort. Azóta már elkészült a folytatás is, míg a trilógiává bővülést 2020 nyarán jelentették be.

 

A történet főhőse természetesen most is Lo Wang lesz, aki ezúttal egy ősi sárkányt próbál meg visszazavarni örök börtönébe, ahonnan egészen véletlenül pont ő és korábbi ellenségéből lett társa, Orochi Zilla szabadította ki. Mindez játékmenet szempontjából ismét egy rakás vadabbnál vadabb szörnyeteg lekaszabolásában és hihetetlenül pörgős és őrült akcióban ölt majd testet.
 


A fejlesztők eredetileg erre az évre datálták a játék megjelenését, ám mostanra kiderült, hogy ezt a dátumot nem tudják tartani. A kiadásért felelős Devolver Digital erősítette meg hivatalosan, hogy a Shadow Warrior 3 premierje 2022 elejére csúszott. A közleményből részletes indoklás nem derült ki, mindössze annyit írtak, hogy még egy picit élezni kell a pengéket.

 

A Shadow Warrior 3 mostanra egy előzetest is kapott, amely szintén az új dátumot hirdeti. A játék érdekes módon jelen állás szerint PC mellett csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, egyelőre nincs szó az aktuális konzolgenerációról. De azért biztosak lehetünk benne, hogy ha nem is az első napon, de később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. Addig pedig a visszafelé kompatibilitás jegyében lesz elérhető az új konzolokon.