2022.06.07.

A 2018-as Spider-Man is PC-re tart

A Sony bejelentette, hogy az Insomniac Games szuperhősös játéka idén nyáron új platformra is megjelenik.
 

2018 egyik, ha nem a legjobb játéka volt az Insomniac Games stúdiójában készült Spider-Man. A világ egyik legnépszerűbb szuperhőse egy olyan játékot kapott, ami végre méltó volt hozzá. Egyetlen szépséghibája volt csupán: akkor kizárólag PlayStation 4-re jelent meg. A stúdió később elkészítette a felújított kiadást PlayStation 5-re (plusz elkészült a Miles Morales önállóan futó kiegészítő is). Ez a változat fog idén nyáron PC-re is megjelenni!

 

A Sony évek óta tartja azt a trendet, hogy sorra egyre több exkluzív PlayStation-játékot készít el PC-re is. Ebbe a sorba áll most be Spider-Man is, amelyben a falmászó nem csak egy, de egy egész sor ellenségével is szembenéz. A játékban szerepel a Keselyű, Sokkoló, Dr. Octopus, Kingpin és Mr. Negative is, de azt spoiler lenne elárulni, hogy ki mozgatja valójában a háttérből a szálakat.
 


A játékban egész Manhattan a játszóterünk, amit egészen bámulatos részletességgel alkottak meg a fejlesztők. Pókember is rengeteg irányba fejleszthető, új kosztümök oldhatók fel hozzá, új támadásokat tanulhat meg és az egész városban nyüzsögnek a felszedhető cuccok, a véletlenszerűen jelentkező bűncselekmények és hasonlók.

 

A PC-re érkező változatban már a felturbózott kiadás lesz elérhető, így megfelelő vas esetén akár ray tracinggel is élvezhetjük a játékot. Amit még fontos megjegyezni, hogy az alapjáték mellett a később elkészült Miles Morales kiegészítő is meg fog jelenni PC-re. Ám míg az alapjáték augusztus 12-én várható, addig Miles kalandjai valamikor ősszel.