2021.06.14.

A Ubisoft E3-as bejelentései

Bemutatkozott a Rainbow Six: Extraction, az Assassin?s Creed Valhalla új kiegészítője, új előzetest kapott a Far Cry 6 és bejelentették az Avatar: Frontiers of Pandorát.
 

A Ubisoft Forward show-val vette kezdetét az idei E3, amelyet a tavalyihoz hasonlóan kizárólag online eseménye formájában bonyolítanak le. Vagyis idén sem számíthatunk hatalmas ujjongó közönségre, helyettük viszont valamivel lényegretörőbb bemutatókat kapunk. A Ubisoft idén nem vitte túlzásba a játékok számát, de azért pár érdekességre futotta az erejükből.
 


A prezentáció első nagy dobása a Watch Dogs Legion új kiegészítője, a Bloodline, amelyben a franchise első részének főhőse, Aiden Pearce lesz a főszereplő. Ő látogat Londonba, hogy ott segítse ott élő unokaöccsét egy fontos küldetésben. A kiegészítő időrendben az alapjáték eseményei előtt játszódik. Megjelenésére július 6-án kerül majd sor.
 


Megmutatta magát tényleges valójában a Rainbow Six: Extraction, amely eredetileg Quarantine, majd egy rövid ideig Parasite alcímmel futott. Ebben a Rainbow Six: Siege-ben megismert kommandósok összefognak, hogy egy földönkívüli fajjal vegyék fel a harcot. Az új bemutató alapján egy csapatalapú kooperatív lövöldére lehet számítani, amelyben mindenféle fura idegenekkel fogunk harcolni. A megjelenésre szeptember 16-án lehet számítani.
 


Felbukkant a néhány évvel ezelőtti nagyon ötletes ritmusjáték is, de egy új formában. A Rocksmith+ tulajdonképpen egy játékba oltott oktatóprogram, amelyben a játékosok játszva tanulhatnak meg gitározni. Mindezt immár okostelefonon keresztül is meg lehet majd tenni, amikor a játék megjelenik. Érdekessége, hogy előfizetéses szolgáltatásként fog működni, támogatni fogja az elektromos és akusztikus gitárokat, valamint a basszusgitárt is.
 


A Far Cry 6 is új előzeteseket kapott. Az első egy kis ízelítőt adott az ügyeletes főgonosz, Antón Castillo stílusából. A második egy picit érdekesebb, ez ugyanis a premier utáni tervekbe engedett bepillantást. A jelek szerint olyan DLC-k készülnek majd a játékhoz, amelyekben a korábbi részek gonoszainak bőrébe bújhatunk!
 


Új kiegészítővel bővül az Assassin?s Creed Valhalla, készül a The Siege of Paris. Ebben új játékmód is debütálni fog Discovery néven, amelyben az NPC-k szemén keresztül ismerhetjük meg a játék világát. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni.
 


Végül, de nem utolsósorban a Ubisoft a show végén mutatta meg egyik újdonságát. Ez a régóta készülő, de eddig nem látott Avatar: Frontiers of Pandora. A bemutató inkább volt kedvcsináló, mivel azon kívül semmit sem tudtunk meg a játékról, hogy meseszép lesz. A játék leghamarabb 2022-ben jelenhet meg PC-re és konzolokra.