Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2023.01.13.

Befutott a Dead Space remake launch trailere

Napokon belül megjelenik a 2008-as horrorjáték felújított kiadása.
 

A sci-fi horror kalandjátékok egyik koronázatlan királya volt a 2008-ban megjelent Dead Space. Ehhez később két folytatás is készült, de aztán valahogy elhalt a franchise. Most viszont már a nyakunkon a visszatérés, ugyanis az EA Motive stúdió elkészítette a Dead Space remake-jét, amely meg is kapta a launch trailerét.

 

A játékban Isaac Clarke bőrébe bújhatunk, aki egyszerű technikusként érkezik meg az USG Ishimura bányászhajóra csapatával. Azért jöttek, mert a hajóval megszakadt a kapcsolat, ő pedig szeretné megtalálni a barátnőjét, aki itt teljesített szolgálatot. Hamarosan rájön, hogy a hajó legénysége mutáns szörnyekké változott és innentől már a kutatás mellett a túlélés lehet csak a célja.
 


A játékot a stúdió teljesen az alapoktól készítette el újra. Vagyis nem egy egyszerű újratextúrázásról van szó, minden elemét újra elkészítették. Azon túl, hogy hűek maradtak az eredeti játékhoz, itt-ott ki is bővítették azt, például Isaac ezúttal már meg is fog szólalni.

 

A Dead Space remake-je PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készült el. A megjelenésre a tervek szerint január 27-én kerül majd sor.