2022.06.09.

Bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare 2

Idén ősszel folytatást kap a 2019-es reboot, megérkezett az első előzetes.
 

Ahogy azt az Activision és az Infinity Ward múlt héten előre beharangozta, megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare 2 első előzetese. A játék a 2019-es Modern Warfare-reboot egyenes folytatása lesz, így újra a Task Force 141 küldetéseibe csöppenünk bele.

 

A játékban újra John Price kapitány, Gaz, Soap és Ghost alkotják majd a csapatot, akikhez újoncként csatlakozik Alejandro Vargas, valamint Kate Laswell CIA-ügynök is. A sztoriról egyelőre alig tudni valamit, de az előzetes alapján most is egy terrorszervezet vezetőit kell nyakon csípnünk háború sújtotta zónákban akciózva.
 


Az egyszemélyes kampányban lesznek újítások, így más lesz a fegyverek és felszerelések összeállítása, fejlődik a mesterséges intelligencia és hasonlók. A multiplayer mód a klasszikus formulára épül, de kapunk újra Special Ops kooperatív játékmódot is.

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. Ugyanakkor érkezik a Call of Duty: Warzone 2 is.