Kategóriák
2021.08.10.

Betekintés a készülő Marvel’s Guardians of the Galaxyba

Akciót nem sokat láthatunk, de helyette a dialógusokat és a sztori egyik kulcspontját mutatják be.
 

Ha minden jól megy, idén ősszel újabb Marvel videojáték debütál majd a piacon. Az Eidos Montreal csapata dolgozik a Marvel?s Guardians of the Galaxyn, amely természetesen a Galaxis őrzői egy egyedi kalandja lesz. A játék semmilyen formában nem kötődik majd a mozikban bemutatott filmekhez.

 

Egyelőre kevés részlet ismert a játék sztorijáról, viszont a minap érkezett egy új előzetes, amely ebből a szempontból igen érdekes lehet. Az alábbi videón a főhősöket láthatjuk, ahogy a képregények egyik közkedvelt figurájával, Lady Hellbenderrel tárgyalnak.
 


A videóban a fejlesztők kommentárja is hallható, akik arról mesélnek, hogy a jelenetben épp az egész történetet befolyásoló döntéshelyzetbe kerülnek hőseink. Lady Hellbender legendás szörnyvadász, akivel most alkut kell kötni: a játékosoknak kell eldöntenie, hogy Grootot vagy Rocketet hagyják ott nála. Akárhogy is döntünk, az jelentősen befolyásolni fogja a későbbi kalandjainkat.

 

A Marvel?s Guardians of the Galaxy PC mellett konzolokra, vagyis PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. A tervezett premier október 26-án lehet.