2018.10.01.

Szépségápolás az olasz Carrerával

Már kaphatók a Carrera legújabb szépségápolási termékei, melyek között találunk kerámia bevonatú hajsütővasat és argán olaj felhasználásval tervezett elektromos hajkefét is.

 
  • webáruházunkban már elérhetőek a Carrera legújabb szépségápolási termékei, köztük hajszárítók, hajsütővasak és elektromos kefék is
  • az olasz cég férfi termékekkel is rendelkezik, így választhatunk borotvák és trimmelők között is
  • a kiváló minőség a konyhába is megérkezik, hiszen a Carrera konyhai eszközöket is piacra dob

A szépségápoláshoz kétségtelenül a legjobb minőségű termékek a legalkalmasabbak. Ezt az olasz Carrera is szem előtt tartotta legújabb termékpalettájának megtervezésekoz, amely olyan magas minőségű készülékekből és kiegészítőkből áll, melyek között egyaránt találunk hajszárítókat, trimmerlőket, sütővasakat és arcitisztító keféket.

Szépségápolás felsőfokon

A Carrera hajszárítói között például van olcsóbb, 1600 W-os teljesítményű darab és 2400 W-os, diffúzorral és ionizáló funkcióval ellátott modell is. Közös bennük az igényes, egyszerre elegáns és praktikus kialakítás, melyek egyaránt alkalmassá teszik őket otthoni vagy akár szépségszaloni használatra.





Ezen kívül elérhetők még más hajápolási eszközök is, például keratinos hajegyenesítő, mely állítható hőmérséklettel és 30 másodperc alatt melegedő boost móddal teszi gyorsabbá a reggeli készülődést. A készülék ideális triót alkot a Carrera kerámia bevonatú, extra hosszú formázó területű hajsütővasával, valamint az 1200 W-os, argán olajjal és keratinos ellátott elektromos hajkeféjével.

A vállalat persze a férfi szépségápolásról sem feledkezik meg, hiszen nem csupán hosszú üzemidejű, akkumulátoros elektromos borotváival tesz a tökéletes megjelenésért, hanem hajnyíróival és szakáll trimmelőivel is.





Olasz minőség a konyhában is

A gyártó emellett konyhai eszközöket is gyárt, melyek egyre népszerűbbek a piacon kitűnő felépítésük és hosszú élettartamuk miatt. Ilyen többek közt az öt kapcsolási fokozatú, rozsdamentes acéllal és megerősített motorral kialakított botmixer. Már kapható a vállalat kilenc sütőprogrammal felszerelt kenyérpirítója is, ami magas hőfokon pillanatok alatt (és különleges belső architektúrája miatt égési foltok nélkül) készíti el kedvenc reggelinket.

Sőt, a kínálatban megtalálható egy 1,7 literes kapacitású vízforraló is, ami nem csak letisztult, modern külsejével ideális társ a konyhában, hiszen multifunkciós paneljének köszönhetően több módon is használható.

Keresd a Carrera legújabb modelljeit üzleteinkben és webáruházunkban!