2022.04.07.

Csak a nyár végén jelenik meg a Two Point Campus

Az egyetem-menedzser tycoon játék néhány hónapos késésben van.
 

A Two Point Games első játéka a Two Point Hospital volt, amelyben egy kórházat kellett felépítenünk, berendeznünk, majd üzemeltetnünk. Mindezt kellemesen humoros körítéssel tálalták a készítők, ami így egy remek tycoont eredményezett. A stúdió még tavaly jelentette be, hogy új játékuk a Two Point Campus lesz.

 

Ebben nem kórházat, hanem egy egyetemet kell felépítenünk. Rajtunk múlik, milyen épületeket húzunk fel, azokban milyen helyiségeket és termeket alakítunk ki. Ezeket be is kell rendeznünk, majd megfelelő személyzetet és oktatókat, előadókat is szerződtetnünk kell.
 


A feladat, hogy minél érdekesebb kurzusokat indítsunk. Így hallgatóink lehetnek régészek, szakácsok, művészek, sportolók vagy akár bohócok is. Mindenhez érdekes és mókás kurzusok járnak majd, amelyeken óriás pizzát sütnek a hallgatók vagy épp óriás robotot építenek.

 

A Two Point Campus az eredeti tervek szerint már májusban megjelent volna PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. Ám a fejlesztőknek több időre van szüksége, hogy minden részlet a helyére kerüljön. Így a virtuális tanév megnyitóját, vagyis a premiert augusztus 9-re halasztották.