2023.02.14.

Driftelés és autószerelés vár a DRIFTCE-ben

A játék kizárólag konzolokra fog megjelenni.
 

Autóversenyzős játékból rengeteg van a piacon, de ma már az is válogathat, akit a garázsok világa jobban vonz a versenypályánál. Most pedig készül egy játék, amely e kettőt egyszerre hozza el. Ez a DRIFTCE, amely a témában jártas ECC Games stúdiójában készül kizárólag konzolokra.

 

A játékban tizenkét valódi licencelt versenyautó kap helyet olyan márkákat képviselve, mint a BMW, a Ford, a Mazda, a Nissan, a Subaru vagy a Toyota. Ezek legnépszerűbb versenyautói gördülnek majd be a garázsunkba, hogy szétszedjük és újra összerakjuk őket. Csak épp már jobban felkészítve a tizenkét versenypálya nyújtotta kihívásokra.
 


Az autókhoz ezernyolcszáznál is több cserélhető alkatrészből álló katalógus jár. Ez lefedi a motort, a futóművet, a váltót, a kerekeket és a karosszériát is. Szinte mindent kicserélhetünk és fejleszthetünk. A versenypályákat lézeres technológiával szkennelték be, így azok is a valóságnak megfelelő formában kerülnek a játékba. Driftversenyeken indulhatunk, ahol a cél a minél látványosabb és hosszabb farolás.

 

A DRIFTCE érdekessége, hogy a mai trendekkel szembemenve csak konzolokra készül. A PC-sek így kimaradnak belőle, viszont PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra valamikor idén tavasszal fog megjelenni.