2022.04.05.

Egyik legjobb egerét újította fel a Roccat

Az újdonság a Roccat Burst Pro Air nevet viseli, mivel vezeték nélkül működik.
 

A Roccat még 2020-ban mutatta be a Burst Pro névre keresztelt gamer egerét. Ennek készült most el a felújított változata, amely elsősorban abban tér el elődjétől, hogy vezeték nélkül működik.

 

A Roccat Burst Pro Air kétféleképpen kapcsolható a PC-hez. A szokásos 2,4 GHz mellett Bluetooth 5.2 csatlakozási lehetőséget is kapunk, így akár több forráshoz is használhatjuk az egeret. Az eszköz mindössze 81 grammot nyom, amivel ha nem is lép be a pehelysúlyba, azért mindenképpen a könnyebb egerek közé tartozik.
 


A szimmetrikus kialakítású házban egy PixArt PMW3370 szenzor dolgozik, amely több lépcsőben 19 000 DPI-ig skálázható. Összesen hat programozható gombot találunk rajta, amelyek közül a két fő gomb alatt a gyártó saját Titan kapcsolói lapulnak.

 

Kapunk RGB-világítást is, illetve a csomag tartalma egy 1,8 méteres USB-kábel is, amivel tölteni lehet az egeret. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az újdonság még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül, ajánlott fogyasztói ára 100 dollár körül mozoghat.