2023.03.02.

Egyszerű, de nagyszerű az ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint egér

Nincs túlcifrázva, de a tudása alapján remek gamer választás lehet.
 

Az ASUS az évek során elérte, hogy a nevét a legtöbben a legmagasabb színvonalú számítástechnikai termékekkel azonosítsa. Teljesen mindegy, hogy hardverekről van szó vagy perifériákról, az ASUS márkanév garanciát jelent. Igaz ez a gamer termékvonalról is, amelybe az ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint egér is tartozik.

 

Az egér első ránézésre semmi extrát nem mutat, mivel nem az extravagáns külsejével akarja bevonzani a vásárlókat. Viszont ami a fekete vagy fehér ház belsejében található, már a profi játékosokat is vásárlásra ösztönözheti. Az egér az ASUS ROG AimPoint optikai szenzorjára épül, amely egészen 36 000 DPI-ig skálázható 650 IPS és 50 g gyorsulás mellett. A polling rate 1000Hz.
 

@aqua.hu Kíváncsi vagy milyen egy ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint vezeték nélküli gamer egér?????????#aquahu #aquawebáruház #asus #rog#asusrog #gamer #egér ? original sound  - Aqua Webáruház



A Gladius III az ASUS modern SpeedNova technológiájával kommunikál a PC-vel, így az üzemidő is akár 119 órára rúghat. De természetesen USB-kábelen töltést közben is használható. A gyártó egyedi módon gondoskodik a fő billentyűk időtállóságáról: a push-fit mikrokapcsolókat bárki könnyedén kicserélheti magának.

 

Az ASUS a Gladius III Wireless AimPointot csúszásálló bevonattal látta el, így a legélesebb csatákban sem fog kicsusszanni a kezünkből. Viszont a PTFE talpaknak köszönhetően úgy fog siklani az egérpadon, mintha jégen lenne. Az egér fekete és fehér változata is 40 490 forintos áron kapható az Aqua áruházában.