2023.08.23.

Először mozgásban a Call of Duty: Modern Warfare III

Az egyik első egyszemélyes küldetésbe nézhetünk bele az új bemutatóban.
 

Egy előzetest már kapott a napokban a Call of Duty: Modern Warfare III, de játékmenet-bemutatóra egészen tegnap estig kellett várni. Ekkor érkezett meg a gamescom nyitóeseményére a játék első gameplay-trailere, amely az egyszemélyes kampányra koncentrál.

 

A videón az egyik első küldetésbe nézhetünk bele. Egy éjszakai akcióról van szó, amely egy szigorúan őrzött börtönben játszódik. A kommandósok ide hatolnak be a tenger felől, hogy lázadást szítva kiszöktessenek valakit. Utóbbi mozzanat már nincs benne a videóban, de amit látunk, az ugyanolyan meggyőző, mint a franchise-tól már megszokhattuk.
 


A látványvilág egészen káprázatos, az animációk és a tűzharcok is hibátlannak tűnnek. A fejlesztők ígérete szerint minden küldetést a saját stílusunkban hajthatunk végre. Ha lopakodnánk, ahhoz illő felszerelést választhatunk, ha viszont nyíltan akcióznánk, akkor pedig ahhoz.

 

A Call of Duty: Modern Wafare III PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. November 10-én fog megjelenni. Most még csak az egyszemélyes kampányt mutatták meg, de október 5-én a multiplayer módot is le fogják leplezni.