2023.11.27.

Fekete-barna és fehér-ezüst színben jelent meg a Cherry új billentyűzete

A KC 200 MX a gyártó saját új kapcsolóit kapta, két változat közül lehet választani.
 

A Cherry továbbra is megbízhatóan szállítja a kiváló minőségű billentyűzeteket akár az irodai, akár a hobbi felhasználók számára. A napokban mutatkozott be a gyártó legújabb klaviatúrája, a KC 200 MX, amely két színváltozatban és kétféle kapcsolóval lesz elérhető.

 

A KC 200 MX egy teljes kivitelű billentyűzet, vagyis kapunk numerikus billentyűket is. Felettük négy dedikált médiavezérlő is helyet kapott. A billentyűzet két színváltozatban lesz elérhető: a Cherry szokásos, elegáns fehér-ezüst kombója mellett egy jóval retrósabb fekete-barna változatot is készítenek.
 


A gyártó ezúttal elhagyta a háttérvilágítást, de az olyan kötelező funkciók, mint az antighosting vagy az NKRO megmaradtak. A klaviatúrák különlegessége, hogy a Cherry legújabb saját tervezésű MX2A kapcsolóit kapja. Ezek halk működést biztosítanak, de a taktilis és a lineáris működési elv változatlan. Előbbit az MX Brown, utóbbit az MX Silent Red képviseli.

 

A Cherry az újdonságot 90 dolláros áron dobja piacra. Arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban mikortól lesz kapható. Magyar kiosztás elvileg nem fog készülni.