2022.10.11.

Gotham Knights launch trailer

Mozgalmas premier előtti utolsó előzetest kapott a DC-szuperhős játék.
 

A Warner Bros. Interactive nagy várakozásokkal tekint a saját belső stúdiójában készült Gotham Knights megjelenése elé. A Batman Arkham játékok után igen magasan van a léc, amelyet meg kell ugrani. Hogy sikerül-e, az napokon belül kiderül. Megérkezett a játék launch trailere.

 

A történet Gotham városában játszódik Batman állítólagos halála után. A helyét négy egykori segítője, Robin, Batgirl, Nightwing és Red Hood veszi át, akik külön-külön és csapatban is felveszik a harcot a városban újra hatalomra került gonosztevőkkel szemben.
 


Mindegyik hős más harcmodorral rendelkezik, egyikük a lopakodás mestere, míg a másik rendkívül agilis, a harmadik pedig igazi tankként zúzza szét az ellenséget. Ellenség pedig lesz bőven, hiszen csak a trailerben felbukkant Harley Quinn, Mr. Freeze és Clayface is, de láthatjuk a titokzatos Court of Owls szervezetet is.

 

A Gotham Knights PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. A megjelenésére október 21-én, vagyis tíz nap múlva kerülhet sor.