2014.08.07.

Hitachi 2.5 Touro mobile - Ha helyre lenne szükséged

Ha sokat utazunk és ebből kifolyólag sokat használjuk a laptopunkat, de mellette több helyen is szükségünk van ugyanazokra az adatokra, akkor a Hitachi külső merevlemezét nekünk találták ki.

Kicsi, de csak külsőre

 
Hitachi Touro Mobile ezen merevlemeze nem mondható egy óriásnak. Csupán 2,5 inches átmérője
1TB Hitachi 2.5 Touro Mobile külső winchester fekete (HT0S03457)
 lehetővé teszi könnyű szállítását, akár a zsebünkben is elfér, hiszen alig nagyobb mint egy Samsung Galaxy S3. A belsőt azonban már egyáltalán nem kicsinyeskedték el, hiszen 1TB-nyi tárhelyt kapunk. Természetesen vannak ennél nagyobb hordozható merevlemezek, de ez már mindenképpen a felsőbb kategóriába tartozik. A számítógépünkhöz való csatlakozást egy USB 3.0-ás csatlakozóval oldhatjuk meg. Ez azért is jó hír, hiszen így nincsen szükségünk több kábelre, az áram ellátásáról is az az egy port gondoskodik. Ennek a csatlakozásnak a segítségével akár dolgozhatunk is róla, nem lesz kifejezetten észrevehető a sebességváltozás.
Hitachi külső merevlemeze 5400 RPM-es sebességgel képes pörögni, ami elmarad a belsők már megszokott 7200-ától. Ez mentések során nem lesz észrevehető, azonban nem tanácsoljuk a Windows használatát a meghajtóról.

Elegáns

 
Külsőre egy abszolút vállalható eszközről beszélünk, amit akár a konferenciateremben is nyugodtan letehetünk az asztalra. Borítása műanyag, amit sokan sajnálhatnak egy kicsit, de ne felejtsük el hogy egy fém házzal nehezebb lenne! Csupán egyetlen csatlakozót találunk rajta, ami nagyban elősegíti egyszerű megjelenését.

Összegzés

 

A Hitachi 2,5" Touro Mobile 1TB-os külső merevlemez abszolút alkalmas azoknak, akiknek nagy tárhelyre van szükségük, legyen az a laptopon, otthon vagy a munkahelyen.
 

Kapható webáruházunkban!