Október 23-án nagykereskedésünk zárva tart Bővebben
Kategóriák
2019.01.18.

Ismerd meg a Tom Clancy’s The Division 2 történetét!

Új előzetest kapott a Ubisoft készülő akció-szerepjátéka, amelynek zárt bétáját február közepén tartják.

A Ubisoft idén ősszel is készül egy nagy durranással, amely ezúttal a Tom Clancy?s The Division 2 lesz. Az első rész még 2016-ban debütált, és a kezdeti technikai-játékmeneti nehézségek és hiányosságok leküzdése után szép sikereket ért el. Nem is meglepő, hogy megkapjuk a folytatást, amely minden szempontból továbblépést ígér.
 


A The Division 2 ezúttal Washingtonban játszódik, és a téli környezetet nyárira cserélik a készítők. Az alapok azonban változatlanok, vagyis most is az ügynökség különleges ügynökeit alakíthatjuk, akik a társadalom széthullását igyekeznek megelőzni. A világméretű járvány után csak nagyon kevesen maradtak életben, azok pedig különböző bandákba verődve fosztogatnak. Velük kell felvenni a harcot a The Division 2-ben. Egyelőre három banda ismert: Truse Sons, Hyenas és Outcasts. Ezek mind más ideológiát követve pusztítanak maguk körül, nekünk pedig meg kell fékeznünk, fel kell számolnunk őket.

 

A The Division 2 egy akció-szerepjáték, amelyben saját karaktert készíthetünk, majd barátaink oldalán csapatba verődve, kooperatív módban teljesíthetjük a történetet. Ez az ígéretek szerint sokkal összetettebb és változatosabb lesz az első részhez képest, illetve a teljesítése után is dinamikus end game tartalomra lehet számítani.
 


A Tom Clancy?s The Division 2 a minap új sztori előzetest kapott, valamint felfedték, hogy február 7-11. között rendezik meg az előrendelői zárt bétát. Aki ezen szeretne részt venni, az rendelje elő a játékot vagy regisztráljon a hivatalos oldalon. A teljes játék március 15-én kerül majd a boltokba PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.