2021.08.05.

Ismét Marvel-film ihlette az AndaSeat új gamer székét

A cég évek óta szállítja a filmeknek dedikált gamer székeket.
 

Az AndaSeat egyike a legjobb gamer szék gyártóknak, akik ráadásul előszeretettel készítenek speciális székeket is. A speciális ezúttal azt jelenti, hogy filmek inspirálják a szék megjelenését. Ezen belül készítettek már több Marvel-mozihoz kapcsolódó szék került piacra, most pedig egy újabbal bővül a kínálat.

 

Az AndaSeat készített már Spider-man, Captain America, Iron Man és Ant Man témájú széket, most pedig az egyetlen aktuálisan mozikban futó Marvel-mozi adta az ihletet. Így az új szék a Black Widow, vagyis a Fekete özvegy megjelenését igyekszik minél jobban visszaadni.
 


A szék fekete és fehér alapon is elérhető lesz, a tetején és a deréktámasztó párnán Marvel logóval, valamint a nyakat támasztó párnán Black Widow logójával. Ami a szék technikai paramétereit illeti, akár 170 kg-ig is bírja a terhelést, a háttámla pedig 90-160 fok között szabadon állítható. Természetesen gázlifttel a szék ülőfelületének magassága is állítható, ahogy a kartámaszok magassága is.

 

A széket műbőr borítással kínálják, ami tehát lehet fekete vagy fehér alapú is. Egyelőre csak előrendelési fázisban érhető el, jelenleg 450 dollárt, vagyis nagyjából 135 ezer forintot kell kicsengetni érte. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az előrendelők október végén kaphatják kézhez a terméket.