2023.05.24.

Új gameplay-videót kapott a Lords of the Fallen

A játék végre pontos megjelenési dátumot is kapott.
 

A CI Games kiadásában idén ősszel végre tényleg megjelenhet az eredetileg 2015-ben bejelentett Lords of the Fallen. A darkfantasy szerepjátékon az évek során több stúdió is dolgozott, volt, hogy teljesen újra is kezdték a projektet, sőt, több címváltáson is átesett.

 

A minap vadonatúj játékmenet-bemutatót kapott, amelyben ízelítőt kapunk a ránk váró kalandokból. A játékosok egy souls-szerű szerepjátékot kapnak, ahol a hangsúly a kiélezett küzdelmeken van. A legtöbb ellenfél sokkal nagyobb és erősebb lesz nálunk, de mindegyik sajátos támadási mintával rendelkezik. Ezt kiismerve kell megtalálni a megfelelő időzítést és kitérni a csapásaik elől, majd támadni.
 


A Lords of the Fallenben a játékosok saját karaktert alkothatnak, amellyel aztán szabadon mozoghatnak az élők és a holtak világai között. A játékban kilenc karakterosztály lesz, mindegyik teljesen eltérő képességekkel és harcmodorral. Ha a játékos karaktere meghal, lekerül a túlvilágra, ahonnan vissza kell küzdenie magát és újra begyűjteni az elhullajtott tapasztalati pontokat.

 

A Lords of the Fallen vadonatúj előzetesben kapott pontos premierdátumot. A videóban nem csak a játékmenetből kapunk ízelítőt, de megnézhetjük a helyenként egészen kreatívan megalkotott szörnyeket is. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, október 13-án fog megjelenni.