2021.06.08.

Új gamer széket villantott a Razer

Az Iskur X modell a megfizethető kategóriába készül, de olcsónak azért nem mondanánk.
 

A Razer két dologról híres: gamer termékei általában a legjobb minőséget képviselik, de cserébe általában a legdrágábbak közé is tartoznak. A gyártó egy ideje már a gamer székek piacán is jelen van, ezt a termékcsaládját pedig nemrégiben egy új taggal bővítette.

 

Az Iskur X a Razerre jellemző fekete-zöld színekkel játszó designt kapott. A szék alapvetően semmi extrát nem nyújt megjelenésében, viszont sokaknak éppen ez a visszafogott design lehet majd a szimpatikus. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a szék sokkal jobban passzol egy hétköznapi szobába, mint sok más gamer társa.
 


Viszont a tervezésnél figyelembe vették az egészséges testtartás követelményeit is, így a háttámla végig megtámasztja a gerincet. A még nagyobb kényelem érdekében vásárolhatunk hozzá memóriahabos fejpárnát és derékpárnát is, de sajnos ezek alapesetben nem részei a csomagnak. A kartámaszok magassága és szöge is állítható. Az Iskur X 136 kg-ig terhelhető, tervezésénél pedig 170-190 cm közötti emberekre szabták.

 

A Razer ezúttal egy picit alacsonyabb árat szabott ki az újdonságra, mint az általában szokta. Az Iskur X 400 dollár körüli áron szerezhető be, míg a két kiegészítő párnáért 40-50 dollárt kell fizetni.