Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2021.05.26.

Új kiadásban is elérhető már a Razer DeathAdder V2

A Special Edition gyakorlatilag semmilyen technikai fejlesztést nem takar, csupán designban hoz minimális megújulást.
 

A Razer sok-sok éve szállítja már a kimagasló minőséget képviselő perifériákat főleg a játékosok számára. Az egerek terén az egyik legnépszerűbb termékük régóta a DeathAdder, amelynek mára több generációja is megjelent.

 

A legutóbbi a tavaly bemutatott DeathAdder V2 volt, amelyből vezetékes, vezeték nélküli és tömegcsökkentett változat is elérhető. Illetve mostantól egy vadonatúj verzió is megvásárolható a Razer felületén. Ám a magát fellengzősen csak Special Editionnek hívó újdonság valójában az égvilágon semmi különlegeset nem rejt.
 


Az egér ugyanis technikai szempontból egyáltalán nem különbözik az alap DeathAdder V2-től. A szenzor továbbra is a Razer saját Focus+ egysége, amely több lépcsőben egészen 20 000 DPI-ig skálázható. A gombok alatt a Razer saját tervezésű optikai kapcsolói dolgoznak. Az egér megjelenése is teljesen változatlan. Egyetlen apróságot leszámítva: a kábelt. Ez ugyan megmaradt a már ismert szövetborítású Speedflex kábelnek, ám a szövetborítás megjelenése menőbb lett. A fekete alapra zöld mintát festettek.

 

A DeathAdder V2 Special Edition tehát valójában nem több, mint egy új festésminta, ami viszont csak a kábelt érinti. Szerencsére a gyártó mindezért nem kér el több pénzt mint eddig, az egér ebben a kivitelben is 70 dollárba kerül.