2023.11.06.

Új videón a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

A régóta készülő vámpíros szerepjáték bemutatta főszereplőjét.
 

A Paradox Interactive jó négy évvel ezelőtt jelentette be, hogy készül a Vampire: The Masquerade ? Bloodlines 2, amelyre közel két évtizede várnak már a rajongók. A fejlesztés azonban nem ment eddig zökkenőmentesen, többek közt egy fejlesztőcserére is sor került. Így lett a The Chinese Room projektje a játék, amelyről most egy új előzetes is érkezett.

 

Bár még mindig csak nagyon keveset lehet tudni a játékról, azt igen, hogy a főszereplője Phyre lesz. Őt a XVII. században harapta meg egy ősvámpír, azóta ő is a vérszívók közé tartozik. A nemét mi dönthetjük majd el, ahogyan azt is, hogy melyik klánba tartozik majd és milyen habitusa lesz.
 


A klán és a habitus alapjaiban határozza majd meg, hogy miként viszonyul karakterünkhöz a környezete, a többi vámpír és a halandó emberek. Klánból a hírek szerint mindössze négy közül lehet majd választani, ami jelentős visszalépésnek tűnhet, hiszen a Vampire: The Masquerade univerzumában ennél jóval több vámpírklán létezik.

 

A Vampire: The Masquerade ? Bloodlines 2 továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal. Az viszont mindenképpen jó előjel, hogy végre újra elkezdtek szállingózni róla a hírek. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra folyik.