2021.05.25.

Játék készül az ősszel érkező The Addams Family 2-höz

A játékban a galád család mindegyik tagja felett átvehetjük az irányítást, akár kooperatív módban is.
 

2019-ben visszafogott sikert aratott a The Addams Family animációs film, ám készítői így is megkapták a zöld utat a stúdiótól a folytatásra. Ez elvileg idén ősszel landol a mozikban, de valamivel korábban már egy videojátékban is beköszönhetünk a galád családhoz.

 

Készül ugyanis a The Addams Family: Mansion Mayhem, amely egy igazi családi játék lesz. Ennek megfelelően a legjobb élményt kooperatív módban fogja nyújtani. Műfaját tekintve leginkább egy 3D-s puzzle-platformernek ígérkezik, amelyben a család mind a négy tagját, vagyis Gomezt, Mortitiát, Wednesdayt és Pugsley-t is irányíthatjuk majd.
 


A sztori szerint a család egy nap arra ébred, hogy fura idegenek bukkantak fel a birtokon, akik el is akarják foglalni azt. A játékosoknak a családi birtok minden zegzugát át kell majd kutatnia, megannyi ikonikus helyszínt bejárva ezzel. Mindezt tehát az animációs film stílusában.

 

A The Addams Family: Mansion Mayhem a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni. Arról nincs hír, hogy az új konzolokra csak a visszafelé kompatibilitáson keresztül lesz-e elérhető vagy kapnak dedikált kiadást. A premierre mindenesetre szeptember 24-én kerül majd sor.