Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.31.

Jégkorszaki túlélőjáték lesz Permafrost

A világra új jégkorszak köszöntött, ami elpusztította az emberi civilizációt, a túlélők magukra maradtak.
 

Túlélőjátékból sok van, ezért is nehéz maradandót és újat alkotni ebben a műfajban is. A SpaceRocket Games most mégis megpróbálja, az ő játékuk a Permafrost lesz. A címből már sejthető, hogy ezúttal milyen körülmények várnak ránk.

 

A Permafrost egy külső nézetű túlélőjáték lesz, amelyben a világot a Hold egy eddig nem ismert ciklusa új jégkorszakba taszította. A modern emberi civilizáció elpusztult, milliárdok haltak meg. A kevés túlélő már nem alkot társadalmat, mindenki a saját túléléséért küzd.
 


A játékosok is egy ilyen túlélőt fognak irányítani, akivel saját bunkert építhetnek, de idejük nagy részét kint fogják tölteni a zord szabadban. A régi városokban kell használható anyagok, felszerelések és alkatrészek után kutatni, hogy ezekből új használati tárgyakat készítsenek. Vadászni is kell, de növényeket is lehet termeszteni, olykor pedig elkerülhetetlen lesz a harc másokkal.

 

A Permafrost a látottak alapján kifejezetten ígéretesen fest, de még sokat kell rá várni. A játék jelen állás szerint kizárólag PC-re készül, de arra is leghamarabb 2025-ben fog megjelenni.