2023.11.06.

Újra életjelet adott magáról a The Day Before

A játék korai változata állítólag decemberben jön.
 

Az utóbbi évek egyik legnagyobb átverésének tartják a Fntastic stúdiójában készülő The Day Before-t. Az eredetileg 2021 elején bejelentett zombis túlélőhorror MMO nagyon látványos videókkal indított, de aztán sorra jöttek a rossz hírek. A premiert számtalanszor elnapolták, jogi balhé volt a címadás körül, állítólag az egész fejlesztést önkéntesek végzik, illetve több előzetesről is kiderült, hogy más már befutott játékok trailereit másolták le bennük.

 

Éppen ezért sokan már nem is foglalkoznak a soha el nem készülő projekttel, ám az most újra életjelet adott magáról. Egy új előzetessel jelentkeztek a készítők, amelyben egy picit összefoglalják, mi minden vár a játékosokra. Ígéretből most sincs hiány, de sokan erre a videóra is azt mondják, hogy más játékok előzeteséről másolták.
 


A hírek szerint részletes karakterszerkesztőt kapunk, a fegyverekhez pedig valósághű fizikát és ballisztikát. A küldetések között egy közösségben ténykedhetünk, de arra is lesz lehetőség, hogy távol mindentől, egy biztonságos helyen saját otthont építsünk és azt berendezzük. A videóban még luxusautók is felbukkannak.

 

A The Day Before legfontosabb új híre mégis az, hogy a legutóbbi premierdátumot (ami november 10-ről szólt), december 7-re módosították. És az is újdonság, hogy ekkor is csak egy korai változat jelenhet meg. Arról, hogy a korábban megígért bétával mi a helyzet, nincs hír.