2023.10.27.

Két trailert is kapott a RoboCop: Rogue City

Az első videóban az ED-209-cel csap össze a címszereplő, a második a sztorit foglalja össze.
 

Már tényleg csak napok vannak hátra a RoboCop: Rogue City megjelenéséig. A Teyon stúdiójában készülő FPS kifejezetten a Paul Verhoeven-féle eredeti két filmre épül, ami az eddig látott videók alapján is egyértelmű. A napokban két újabb előzetest kapott a játék, amelyek csak még jobban megerősítik ezt.
 


A fenti videóban is kapunk egy kis ízelítőt a ránk váró sztoriból, de ebben még inkább az akción van a hangsúly. A játékban ismerős helyszíneken fordulhatunk meg és többnyire huligánok és más bűnözők ellen fogunk harcolni különféle fegyverekkel. Viszont mellettük a filmekből ismerős robotok is felbukkannak majd, akik még nagyobb fenyegetést jelentenek.

 

A második video már kifejezetten a sztorira koncentrál. Ebből megtudhatjuk, hogy Old Detroit városában egy új bűnöző elme bukkant fel, aki csak Újfiúnak hívja magát. Ő fogta össze az utcai bandákat, hogy valóságos magánsereget faragjon belőlük. És a látottak alapján nem éri be csak velük, hiszen robotokat is bevet majd.
 


A RoboCop: Rogue City alatt már az Unreal Engine 5 dolgozik, ami a látványvilágon is meglátszik. A premierre PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is november 2-án kerül majd sor.