Kategóriák
2021.07.05.

Két új gamer szék az MSI-tól

Az újdonságok nagy teherbírásúak és az általános trenddel szembe menve nem műbőr, hanem szövet borítást kaptak.
 

Az MSI is igyekszik a lehető legszélesebbre nyitni a termékpaletta ollóját, így többek közt egy ideje már gamer székeket is terveznek és gyártanak. Ezek táborát most két újdonsággal bővítik, amelyek több okból is vonzóak lehetnek a játékosok számára.

 

A két újdonság a MAG CH130 I FABRIC és a csak minimális részletekben eltérő MAG CH130 I REPELTEK FABRIC. Mindkét szék a 165-185 cm közötti magasságú fogyasztókat célozza, maximális teherbírásuk pedig 150 kg, ami vonzó tulajdonság lehet sokak számára. A két szék közül a REPELTEK változat minimálisan, de szélesebb ülőrészt kínál, illetve a designja is egy picit eltérő.

Fontos különbség a piac más termékeivel szemben, hogy az MSI ezúttal nem a mindenhol megszokott műbőr borítást választotta, amely a legtöbb esetben néhány év után repedezni vagy rosszabb esetben foszlani kezd. A két új szék ezzel szemben lélegző szövetborítást kapott, a REPELTEK változat ráadásul víztaszító kivitelt. A gyártó állítása szerint egyébként a bevonat a karmolásnak is ellenáll, vagyis a macskák sem tudják szétszedni.

 

Az MSI egyelőre nem közölte, hogy milyen árcédulával tervezi piacra dobni a két új széket. Ugyanígy egyelőre nem tudni azt sem, hogy mikor kerülhetnek egyáltalán a boltok polcaira.