Kategóriák
2021.06.14.

Két változatban lesz elérhető a Gamdias új Hermes billentyűzete

Az L1 a teljes változatot takarja, az S1 pedig a TKL kiadást.
 

A Gamdias egyelőre nem tartozik a legismertebb perifériagyártók közé, de jó úton jár, hogy ez a jövőben változzon. A gyártó most két új billentyűzetről rántotta le a leplet, amelyek ugyanannak a termékcsaládnak két új változatát takarják.

 

A Hermes L1 egy klasszikus kialakítású gamer billentyűzet. Ez a szokásos funkciókat kínálja, mint az antighosting és a játék mód (amikor a windows billentyű kikapcsol). Emellett nem hiányzik belőle a kötelező RGB-háttérvilágítást sem. De úgy általában minden tekintetben a ma megszokott gamer vonásokat hordja magán, nehéz előzetesen bármilyen egyediséget találni rajta. A gyártó egyelőre nem részletezte, hogy milyen mechanikus kapcsolókkal szerelik fel az eszközt, csupán annyit tudni, hogy a CherryMX kapcsolóiról van szó.
 


A Hermes S1 ugyanennek a billentyűzetnek a kisebb kiadása. Akinek nincs szüksége a numerikus billentyűzetre, illetve helyszűke miatt inkább keskenyebb eszközt választana, annak a Hermes S1 ideális lehet. Minden egyéb tekintetben tökéletesen megegyezik majd az L1 változattal. Mindkét billentyűzet USB-kábelen csatlakozik a PC-hez, ennek mintavételezése 1000 Hz.

 

A gyártó egyelőre nem árulta el, hogy mikor tervezik piacra dobni az újdonságokat. Ugyanígy nem tudni egyelőre, hogy milyen árcédulát aggatnak rájuk, bár e téren jó eséllyel az alacsonyabb kategóriába fognak esni.