2021.06.30.

Kiderült, mikor jön az Aliens: Fireteam Elite

Augusztusban szállhatunk szembe az idegenekkel barátaink oldalán.


Néhány hét és újra visszatérhetünk sokunk kedvenc sci-fi univerzumába, hogy szembeszálljunk a mozitörténelem talán leghíresebb űrlényeivel. Az Aliens: Fireteam Elite egy kooperatív multiplayer akciójáték lesz, amely már megjelenési dátummal is rendelkezik.

 

A játékban háromfős csapatot alkotva bújhatunk a colonial marines katonáinak bőrébe. A csapat aztán különféle ikonikus helyszíneken kerül bevetésre, ahol többnyire a savas vérű idegenek ellen fognak harcolni. Azért többnyire, mert időnként a Weyland Yutani vállalat megvadult szintetikusai is az életükre fognak törni.
 


A játékban nem csak a filmekből és korábbi játékokból ismert idegenek lesznek az ellenségeink. Debütálni fognak olyan alfajok is, amelyekkel sosem találkozhattunk korábban. Az eddig látott videók alapján leginkább a zombis játékokra emlékeztet a koncepció, mint a World War Z vagy a Back 4 Blood. Csak épp idegenekkel.

 

Az Aliens: Fireteam Elite a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni. A premierre a legfrissebb hírek alapján nyár végén, vagyis augusztus 24-én kerülhet majd sor.