2021.05.21.

Kislev trailert kapott a Total War: Warhammer III

Az idén érkező stratégiai játék egyik népét, a Kislev királyságot mutatták be az új előzetesben.
 

A Creative Assembly idén harmadik részével folytatja a Total War széria fantasy vonalát. A Total War: Warhammer III most új előzetest is kapott, amely kifejezetten az egyik irányítható néppel, a Kislev királysággal és annak seregével foglalkozik.

 

A kislev sereg klasszikus stratégiai húzással mozog a csatatéren. Csellel elérik, hogy az ellenséges egységek a kívánt területre áramoljanak, majd ott csapdába csalják, bekerítik és felmorzsolják őket. Mindezt olyan különleges egységekkel teszik, mint a rakétás gyalogság és a különleges lovasság. Mellettük ott vannak a harctéren a jégboszorkányok is, akik jeget és vihart fordítják az ellenség ellen varázslattal.
 

A Kislev királyság élén Tzarina Katarin Bokha, a valaha élt egyik legerősebb jégboszorkány. Veleszületett varázseleje mellett hatékony közelharci képességeire hagyatkozik, amit mágikus kardja, a Frostfang fokoz tovább, mellyel még a legdurvább fenevadakat is képes egyetlen vágással ledönteni.

 

A Total War: Warhammer III kizárólag PC-re készül. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor jelenhet meg, de a tervek szerint a premierre még idén sor fog kerülni.