Október 23-án nagykereskedésünk zárva tart Bővebben
Kategóriák
2015.08.17.

Lenovo ThinkPad Helix, erő és funkcionalitás

Ha valami igazán nagy teljesítményű és sok funkcióval teletűzdelt hibridre van szükség, akkor a ThinkPad Helix remek választás lesz.

Kimagasló teljesítményLenovo ThinkPad Helix, erő és funkcionalitás
 

A Lenovo ThinkPad Helix (N3Z6CHV_TS) már ránézésre is különleges, főleg ha a bekapcsolása után megmutatja a benne rejlő erőt. A 11,6 inch átlójú IPS technológiájú érintőkijelző 1920x1080 képpontot jelenít meg, így tabletként és notebookként használva is teljes egészükben élvezhetőek a Full HD felbontású tartalmak. Az eszköz vezérlését egy Intel Core i7-3667U típusú processzorra bízták, amely két magjával 2 GHz-es alap- és 3,2 GHz-es turbo órajel leadására képes, valamint magában foglalja az Intel HD Graphics 4000 sorozatú grafikus vezérlőt is.

 

Többfunkciós lehetőségek
 
A ThinkPad Helix tablet, notebook, prezentációs- vagy multimédiás eszköz módban is használható, így szinte bármilyen felhasználási célból megállja a helyét. 8 GB méretű rendszermemóriája mellé egy 256 GB-os SSD került beépítésre, amelyen a Windows 8 Professional 64 bites verziója található meg előtelepített formában. A mobilitást kedvelőknek lehet jó hír, hogy a hibrid dokkoló nélkül 6 órás, dokkolóval akár 10 órás üzemidőre is képes, ráadásul utóbbi esetben sem haladja meg az 1,7 kg-os súlyt.
A Lenovo ThinkPad Helix ideális választás a többfunkciós használatra és a nagy teljesítményre vágyóknak.