2022.04.07.

Megjelent a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A játék mind a kilenc nagy filmet magába foglalja.
 

A Warner Bros. gondozásában megérkezett a Traveller?s Tales Games stúdió legújabb játéka, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Ahogy azt a cím már sejteni engedi, ez az eddig kilenc filmet felölelő nagy Skywalker történetet fogja össze.

 

Ahogy azt már sok régebbi LEGO játéktól (többek közt mást LEGO Star Wars játékoktól is) megszokhattuk, a már jól ismert filmes történetet dolgozzák fel nem kevés humorral átitatva. A csomag mindhárom trilógiát magába foglalja és a játékosok maguk dönthetik el, hogy ezeket milyen sorrendben szeretnék teljesíteni.
 


A játékmenet nagy részét a méretes pályák felfedezése adja, ahol pontokat gyűjtögethetünk. Emellett vannak fejtörők és ügyességi részek, valamint megannyi csata. A harcrendszer a korábbi játékokhoz képest megújult, harcolhatunk fénykarddal, pisztollyal vagy épp gránátokkal is.

 

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga az eddigi legszebb LEGO-játék, ami minden Csillagok Háborúja rajongónak kötelező vétel. A játék minden fontosabb platformra elérhető, így PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is.