Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.31.

Megmutatta magát a Mortal Kombat 1 következő harcosa

Egy újabb vendégszereplő, a kétes hírű szuperhős, Homelander érkezik.
 

A Mortal Kombat szériára az utóbbi bő egy évtizedben már jellemző volt, hogy DLC-k formájában több harcos is utólag érkezik hozzá. Ráadásul e harcosok között rendre felbukkannak olyan karakterek is, akik eredendően nem a Mortal Kombat univerzum részei, csak vendégszereplők képregényekből, filmekből, más játékokból.

 

Így van ez az aktuális Mortal Kombat 1-nél is, amelyhez eddig DLC-ben csatlakozott Omni-Man és Peacemaker is. Legközelebb pedig a The Boys sorozatban megismert Homelander csatlakozik a harcosok klubjához. Ő kapott a minap saját előzetest.
 


A fenti trailerből kiderül, hogy Homelander cseppet sem lóg ki a több karakter közül, ha kell, ő is a legbrutálisabb eszközökhöz nyúl. Emberfeletti erejét, repülő képességét és lézerszemét használja a harcban, a végén pedig ő sem marad adós egy kegyetlen és brutális kivégzéssel.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Homelander pontosan mikor érkezik meg, csupán annyi biztos, hogy valamikor júniusban fog debütálni. Mivel a Mortal Kombat 1 PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre is elérhető, mindegyiken elérhető lesz ő is.