Nagykereskedésünk (H-P: 09-15h között) továbbra is zavartalanul üzemel (korosztály és időkorláttól függetlenül), hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
Kategóriák
2020.03.17.

Megváltozott nyitvatartás!

Kedves Partnereink!
 
A kormányrendelet értelmében a keddi naptól (03.17-től) nagykereskedésünk nyitvatartása 09-15 óra közöttre módosult.
 
A ti és munkatársaink biztonsága érdekében ezzel a rövidített nyitvatartással várunk a hétköznapokon, az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák felkészülten várnak titeket, hogy továbbra is zavartalan legyen a kiszolgálás.

További koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásról alább olvashattok.
 
Kérünk titeket, hogy:

 

  • Bejárattól jobbra található ablakon kopogással jelezzed érkezésed, mivel a jelen helyzetre való tekintettel az érintésmentes ügyintézésre törekszünk, így a nagykereskedésen kívül várakozzatok, ott is figyelve a megfelelő távolság megtartására. Ügyfélszolgálati kollégánk az ablakon keresztül a megfelelő távolságból beazonosít titeket, elkészíti a számlát majd megkéri a raktáros kollégákat, hogy készítsék össze a megrendelést és a számlával együtt hozzák ki a nagykereskedés elé az udvarra, ahol várakoztok.  
  • Megváltozott, rövidített nyitvatartással várunk titeket, H-P: 9- 15 óráig.
  • Partnereink és munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy vészhelyzet idején kizárólag készpénz nélküli - utalásos fizetést vezetünk be, ami gyorsabb és kényelmesebb is, valamint így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. 
  • Kérünk, hogy köhögés vagy tüsszentés esetén takarjátok el a szátokat és orrotokat könyökötökkel vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobjátok be a zsebkendőt zárt szemetesbe. Ne köhögjetek vagy tüsszentsetek az ott tartózkodókra vagy a kihelyezett termékekre.
  • Minden jogszabályban, hatósági ajánlásban és felhívásban foglalt intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink tiszták és higiénikusak legyenek.


Rendelések:
  • 03.17-től a készleten lévő termékeket egy napig tudjuk foglalásban tartani a kialakult helyzetre való tekintettel, a foglalásokat ezt követően automatikusan töröljük
  • 03.17-től kizárólag átutalással vagy hitelkeret hiányában és új partnerek esetében előreutalással tudjátok a megrendeléseket átvenni, a saját és munkatársaink védelme érdekében a készpénzes fizetést visszavonásig megszűntettük, mivel csak így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt.
 
Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelés és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.
 
Köszönjük együttműködéseteket.
A DOTCOMP Nagykereskedés csapata