2021.07.27.

Mozgásban a Ghost of Tsushima Director’s Cut

A játék új előzetese Iki szigetét és az ott ránk váró kalandokat mutatja be.
 

Már csak néhány hét, és megjelenik PlayStation 5-re is a tavalyi év és egyben a PlayStation 4 egyik legjobb játéka, a Ghost of Tsushima. A játék Japán mongol inváziója idejében játszódik Tsushima szigetén, mi pedig Jin bőrébe bújhatunk, aki megpróbál szembeszállni a megszállókkal.

 

A játék új kiadása nem csak a PlayStation 5-ben rejlő extra számítási kapacitást aknázza majd ki. Tartalmi szempontból is sokkal bővebb lesz, ugyanis egy teljesen új fejezettel gazdagítja majd Jin történetét. Ez az új fejezet pedig a Tsushimával szomszédos Iki szigeten fog játszódni.
 


A Ghost of Tsushima Director?s Cut most vadonatúj előzetest kapott, amely elsősorban a történetre koncentrál. A videóban láthatjuk Iki szigetét, illetve egy sor régi ismerős mellett néhány új ellenséget és szövetségest is. Jin azért utazik erre a szigetre, mert miután otthonát megmentette a mongoloktól, azt a hírt kapja, hogy itt is hasonló körülmények uralkodnak.

 

A Ghost of Tsushima Diretor?s Cut a tervek szerint augusztus 20-án fog megjelenni PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Aki korábban már megvette PS4-re az alapjátékot, az a bővítést külön is megveheti hozzá, esetleg beruházhat a PS5-ös változatba is.