2021.06.23.

Novemberben jelenik meg a Farming Simulator 22

A népszerű franchise új része évszakváltással és sok más újdonsággal kecsegtet.
 

A GIANT Software évek óta szállítja a legnépszerűbb mezőgazdász szimulátort, ám arról megoszlanak a vélemények, hogy a Farming Simulator széria valóban a legjobb is vagy csak a legnépszerűbb. Mindenesetre a stúdió minden évben igyekszik valami újdonsággal feldobni a játékot. Nem lesz ez másképp az idén ősszel érkező Farming Simulator 22 esetében sem.

 

Fontos változás a projekt életében, hogy a stúdió függetlenként készíti, vagyis a kiadásért is felel, ami teljesen szabad kezet ad nekik a fejlesztésben. Ami pedig a játékot illeti, az egyik legfontosabb újítás az évszakok változása lesz. Mostantól oda kell figyelnünk az időjárás alakulására, amely alapvető hatással lesz a tennivalóinkra.
 


Több új terep is kerül a játékba, amelyek más és más kihívásokat rejtenek magukban. Emellett a már ismert alpesi Erlangrat pálya is átalakításra kerül. Lesznek új növények, lehet már borászatot is alapítani és szőlőt termeszteni. Az olívabogyóból olajat sajtolhatunk. Mindehhez egy sor vadonatúj célszerszám és gép áll majd rendelkezésünkre.

 

A Farming Simulator 22 a tervek szerint november 22-én fog megjelenni. A fejlesztés PC és Stadia mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re folyik.