Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.16.

Ősszel jön az Assassin’s Creed Shadows

A feudális Japánba repít a franchise új része, két főhőst is kapunk.
 

A Ubisoft jelenlegi legnagyobb projektjéről rántotta le a leplet. Egy ideje már lehet tudni, hogy a következő Assassin?s Creed játék várhatóan a feudális Japánban fog játszódni, de most végre hivatalossá is vált a dolog. Az Assassin?s Creed Shadows még idén ősszel meg fog jelenni.

 

A játék a Sengoku korszak legvégén játszódik és két főszereplőt is kapni fog. Az egyik Naoe, egy fiatal lány, akinek lemészárolták a családját egy rivális hadúr katonái. Ezért bosszút esküszik és tökéletesre fejleszti a lopakodás és lesből gyilkolás művészetét. A másik főhős Yasuke, a legendákból ismert afrikai szamuráj. Ő nem olyan agilis, mint Naoe, cserébe a nyers erő terén nincs párja a frontális harcban.
 


A játék hatalmas nyílt világot kínál, amelyet teljesen szabadon fedezhetünk majd fel. A játékosok bármikor válthatnak a két főhős között, így az adott küldetést is többféleképpen lehet majd teljesíteni. Naoe az árnyékok közt mozog és lesből támad, míg Yasuke páncéljára és pengéire támaszkodik.

 

Az Assassin?s Creed Shadows a Ubisoft történetének egyik legnagyobb projektje, amelyen jelenleg is tizenöt stúdió dolgozik a világ különböző pontjain. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, vagyis az előző konzolgenerációra már nem fog megjelenni. A premier november 15-én lesz.