Nagykereskedésünk (H-P: 09-15h között) továbbra is zavartalanul üzemel (korosztály és időkorláttól függetlenül), hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
Kategóriák
2020.03.16.

Partneri tájékoztató a koranavírus kapcsán!

Kedves Partnereink!
 
A DOTCOMP Nagykereskedés csapatának kiemelten fontos mind a partnereink, mind a dolgozóink egészségének védelme, így az új koronavírus járvány (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi tájékoztatást szeretnénk nyújtani. A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tennie a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat.
 
Kérünk titeket, hogy:

 

  • Bejárattól jobbra található ablakon kopogással jelezzed érkezésed, mivel a jelen helyzetre való tekintettel az érintésmentes ügyintézésre törekszünk, így a nagykereskedésen kívül várakozzatok, ott is figyelve a megfelelő távolság megtartására. Ügyfélszolgálati kollégánk az ablakon keresztül a megfelelő távolságból beazonosít titeket, elkészíti a számlát majd megkéri a raktáros kollégákat, hogy készítsék össze a megrendelést és a számlával együtt hozzák ki a nagykereskedés elé az udvarra, ahol várakoztok.  
  • Megváltozott, rövidített nyitvatartással várunk titeket, H-P: 9- 15 óráig. A 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet 4. paragrafus a) bejegyzése alapján a kijárási korlátozás ideje alatt is nyitva tarthatunk. Így továbbra is zavartalanul üzemelünk a biztonsági előírásokat betartva, és várjuk vásárlóinkat minden korosztályból, időbeli korlátozástól függetlenül, a  fent jelzett nyitvatartási időben.
  • Partnereink és munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy vészhelyzet idején kizárólag készpénz nélküli - utalásos fizetést vezetünk be, ami gyorsabb és kényelmesebb is, valamint így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. 
  • Kérünk, hogy köhögés vagy tüsszentés esetén takarjátok el a szátokat és orrotokat könyökötökkel vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobjátok be a zsebkendőt zárt szemetesbe. Ne köhögjetek vagy tüsszentsetek az ott tartózkodókra vagy a kihelyezett termékekre.
  • Minden jogszabályban, hatósági ajánlásban és felhívásban foglalt intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink tiszták és higiénikusak legyenek.


Rendelések:
  • 03.17-től a készleten lévő termékeket egy napig tudjuk foglalásban tartani a kialakult helyzetre való tekintettel, a foglalásokat ezt követően automatikusan töröljük
  • 03.17-től kizárólag átutalással vagy hitelkeret hiányában és új partnerek esetében előreutalással tudjátok a megrendeléseket átvenni, a saját és munkatársaink védelme érdekében a készpénzes fizetést visszavonásig megszűntettük, mivel csak így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt.

Garanciális ügyintézési idő meghosszabbodása:
  • A meghibásodott készülékek javítási ideje nagyságrendekkel megnőhet az elmúlt napokban meghozott kormányzati intézkedések és a jelenlegi körülményekre való tekintettel. Sajnos a helyzet Vis Major, melynek megoldása kormányzati szintű döntést igényel, de természetesen nagykereskedésünk mindent megtesz azért, hogy a javításra leadott készülékek szervizelése a körülményekhez mérten a lehető leghamarabb megtörténjen.
  • A folyamatokat sajnos nem lehet meggyorsítani, soron kívüliséget sem tudunk biztosítani, valamint pénzügyi megoldásokat sem tudunk foganatosítani. Kérjük megértéseteket, mert jelentősen meghosszabbodott javítási idővel kell számolnotok.
  • Javasoljuk továbbá, ha a terméked olyan hibával rendelkezik, mely a használatot jelentősen nem befolyásolja, akkor kérjük ne add le javításra, csak a korlátozások megszűnése után, szem előtt tartva a fent említett okokat, valamint a fertőzés veszély és a kontaktusszám csökkentését is.
 
Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelés és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.
 
Köszönjük együttműködéseteket.
A DOTCOMP Nagykereskedés csapata