Nagykereskedésünk a MEGSZOKOTT, NORMÁL NYITVATARTÁSSAL vár titeket (H-Cs: 09-17h; P: 09-16h között) korosztály és időkorláttól függetlenül! Bővebben
Kategóriák
2020.03.16.

Partneri tájékoztató a koranavírus kapcsán!

Kedves Partnereink!
 
A kormányrendelet értelmében a keddi naptól (05.19-től) nagykereskedésünk nyitvatartása visszaáll a megszokott normál - H-Cs: 09-17 óra; P: 09-16 óra - közötti időintervallumra. Korosztály és időkorláttól függetlenül várunk titeket a nyitvatartási időnkben. 
 
További koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásról alább olvashattok.
 
Kérünk titeket, hogy:
  • Bejárattól jobbra található ablakon kopogással jelezzed érkezésed, mivel a jelen helyzetre való tekintettel az érintésmentes ügyintézésre törekszünk, így a nagykereskedésen kívül várakozzatok, ott is figyelve a megfelelő távolság megtartására. Ügyfélszolgálati kollégánk az ablakon keresztül a megfelelő távolságból beazonosít titeket, elkészíti a számlát majd megkéri a raktáros kollégákat, hogy készítsék össze a megrendelést és a számlával együtt hozzák ki a nagykereskedés elé az udvarra, ahol várakoztok.  
  • Partnereink és munkatársaink védelme érdekében kérünk, hogy részesítsétek továbbra is előnyben a veszélyhelyzet idején az előreutalásos fizetést, ami gyorsabb és kényelmesebb is, valamint így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt.  Május 4-től, viszont ismét lehetőség van készpénzes fizetésre is az ablakon keresztül.
  • Kérünk titeket, hogy tartsátok be az aktuális hatósági szabályokat, viseljetek maszkot vagy arcot eltakaró kendőt/sálat, így vigyázva magatokra és egymásra.
  • Minden jogszabályban, hatósági ajánlásban és felhívásban foglalt intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink tiszták és higiénikusak legyenek.

Rendelések:
  • 03.17-től a készleten lévő termékeket egy napig tudjuk foglalásban tartani a kialakult helyzetre való tekintettel, a foglalásokat ezt követően automatikusan töröljük
Garanciális ügyintézési idő meghosszabbodása:
  • A meghibásodott készülékek javítási ideje nagyságrendekkel megnőhet az elmúlt napokban meghozott kormányzati intézkedések és a jelenlegi körülményekre való tekintettel. Sajnos a helyzet Vis Major, melynek megoldása kormányzati szintű döntést igényel, de természetesen nagykereskedésünk mindent megtesz azért, hogy a javításra leadott készülékek szervizelése a körülményekhez mérten a lehető leghamarabb megtörténjen.
  • A folyamatokat sajnos nem lehet meggyorsítani, soron kívüliséget sem tudunk biztosítani, valamint pénzügyi megoldásokat sem tudunk foganatosítani. Kérjük megértéseteket, mert jelentősen meghosszabbodott javítási idővel kell számolnotok.
  • Javasoljuk továbbá, ha a terméked olyan hibával rendelkezik, mely a használatot jelentősen nem befolyásolja, akkor kérjük ne add le javításra, csak a korlátozások megszűnése után, szem előtt tartva a fent említett okokat, valamint a fertőzés veszély és a kontaktusszám csökkentését is.
 
Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelés és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.
 
Köszönjük együttműködéseteket.
A DOTCOMP Nagykereskedés csapata