2023.01.10.

Razer Project Carol – fejtámlába épített hangszóró és rezgőmotor

Az új fejlesztés a tervek szerint új szintre emeli majd a játékélményt.
 

A Razer hosszú évek óta szállítja a játékosoknak a különféle perifériákat és immár laptopokat és akár játékkonzolt is. A termékpalettából a gamer székek sem hiányoznak, illetve most már ezekhez is kínálnak érdekes kiegészítőket. Ilyen a Project Carol is, amely egy különleges fejtámla.

 

A fejtámlába különleges kialakítású hangszóró és haptikus rezgőmotorok is helyet kaptak. A Project Carol új szintre emeli az immerziót és a realizmust az érintés nélküli térhatású hangzás okos használatával a kristálytiszta, tökéletes hangzás érdekében, amelyhez a magával ragadó játékélményhez 7.1-es térhatású hangzás párosul.
 


A hagyományos hangszóróktól eltérően a Project Carol érintés nélküli térhatású hangzása egy közelebbi, direktebb hátsó hangcsatornát nyújt, átfogóbb hangzásvilágot eredményezve. A Project Carolt a Razer HyperSense technológia hajtja. A párna a játék hangjait valós idejű haptikus visszajelzésekké alakítja, lehetővé téve a játékosok számára, hogy minden, a környezetükben zajló eseményt érezzenek, és ezáltal az akció kellős közepébe kerüljenek.

 

A 2,4 GHz-en működő vezeték nélküli kapcsolattal használható Project Carol az ígéretek szerint egy töltéssel akár 8 órányi játékot is ki tud szolgálni. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az újdonság mikor és milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira. Ismerve a Razer árazási szokásait, senki se számítson alsó polcos árcédulára.