2023.01.16.

Skull and Bones játékmenet-bemutató

A kalózos játékot megint elhalasztották.


A Ubisoft múlt hét végén jelentette be, hogy újból, most már hatodik alkalommal halasztja el a 2017-ben bejelentett Skull and Bones megjelenését. Ezzel egyszerre több be sem jelentett játékuk fejlesztését is leállítják. Hogy valami jó hírrel is szolgáljanak, tartottak egy félórás bemutatót a játékból.

 

Az alábbi videóban a közösségi kommunikációért felelős munkatárs és a narratív designer közösen mutatják be a Skull and Bones történetmesélési mechanizmusait. A rengeteg új játékmenetet tartalmazó bemutató során ízelítőt kapunk a küldetésekből, a barangolásból és a csatákból is.
 


A játékban egy hajótöröttként kezdjük meg pályafutásunkat, a végső cél pedig az Indiai-óceán térségének legnagyobb kalózává válni. Saját flottát építhetünk, hajóinkat kedvünkre fejleszthetjük és cicomázhatjuk. Küldetéseket fogadhatunk el emberektől, de akár a tengerben talált palackokba rejtett üzenetekből is.

 

A Skull and Bones nagyon régóta várat magára és mostanra teljesen átalakult az eredeti koncepciójához képest. A játék tehát jelenleg nem rendelkezik új megjelenési dátummal. A fejlesztés PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra folyik.