2022.03.29.

Sonic-szőrt növeszt az Xbox Wireless Controller

A hamarosan mozikba kerülő új film kapcsán születtek meg a limitált kiadású kontrollerek.
 

Az teljesen megszokott dolog, hogy egy-egy videojáték kapcsán a hardvergyártók is készítenek limitált kiadású, tematikus megjelenésű termékeket. Az már valamivel ritkább, hogy egy filmhez kapcsolódóan teszik ugyanezt. Márpedig a Microsoft most így tesz.

 

Hamarosan a mozikba kerül a Sonic, a sündisznó 2, amelyben már a kék villámléptű süni más fajtársaival is találkozik. A film első része hatalmas sikert aratott, amit jól mutat, hogy máig ez a legtöbb bevételt termelő videojátékos mozi.
 

A közelgő premier apropójából a Microsoft két limitált kiadású Xbox Wireless Controllert is tervezett. Ezek vörös és kék színűek, ezzel idézve meg a film két sündisznóját. Illetve azzal, hogy a kontrollereket sűrű szőr borítja.

 

Azt nehéz előre megjósolni, hogy ez mennyire teszi kényelmessé vagy kényelmetlenné a kontrollerek használatát. Ezt csak azok deríthetik majd ki, akik részt vesznek a Microsoft és a Paramount közös nyereményjátékán, mert csak így lehet majd hozzájutni a kétségtelenül egyedi megjelenésű játékvezérlőkhöz.