Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2021.10.30.

The Devil in Me címmel jön a Supermassive Games új játéka

Ez lesz a The Dark Pictures Anthology első évadának utolsó játéka.
 

A Supermassive Games néhány évvel ezelőtt az Until Dawn című moziszerű horror kalandjátékával hívta fel magára a figyelmet, amely akkor kizárólag PlayStation 4-re jelent meg. A stúdió később szakított a Sonyval és a Namco kiadóval kötött szerződést immár multiplatform fejlesztésekre. Így született meg a The Dark Pictures Anthology, amely az Until Dawn játékmenetére épül, de attól teljesen független történeteket mesél el.

 

Eddig három játék készült el: a kísértethajós Man of Medan, a boszorkánysztori Little Hope és a közel-keleti földalatti szörnyfogócska House of Ashes. A játékok esetében mindig szokás volt, hogy a végigjátszásuk után a játékosok első kézből nézhették meg a következő játék első előzetesét. Ezt a House of Ashes is tartotta, ott mutatkozott be az új játék, a The Devil in Me.
 


Erről egyelőre csak nagyon kevés részlet ismert. Az előzetes alapján valószínűleg egy kevésbé misztikus, természetfeletti történetről van szó. A videóban egy kihallgatást láthatunk, amely során egy kamerának háttal ülő alak arról beszél, milyen érzés embereket gyilkolni. Majd láthatunk is bevillanásokat gyilkosságokról és kínzásokról. Végül a kamera megfordul és kiderül, hogy a háttal ülő alak egy mechanikus gépekkel mozgatott hulla.

 

A fejlesztők egyelőre nem árultak el túl sokat a készülő játékról. Azt viszont igen, hogy ez lesz a The Dark Pictures Anthology első szezonjának utolsó játéka. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre kérdéses. Valószínű, hogy ennek megjelenése után új irányba mennek majd el a jövőben. A The Devil in Me valószínűleg PC-re, PS5-re, PS4-re, XSX-re és X1-re fog megjelenni talán jövőre.