2021.07.08.

Trailert és dátumot kapott a Test Drive Unlimited Solar Crown

Az autós játék közel másfél év múlva várható csupán.
 

Még tavaly nyáron jelentette be a NACON, hogy a KT Racing stúdiójában készül a népszerű autós játéksorozat legújabb epizódja, a Test Drive Unlimited Solar Crown. A játékból sajnos azóta sem láthattunk érdemben semmit, viszont hangulatos előzetesből nincs hiány.

 

A legújabb trailerben több várható luxusjárgányt is láthatunk versenyezni. Ilyen a már korábban is bemutatott Aston Martin DB11 és a Range Rover Sport SVR. De mellettük felbukkan egy Lamborghini Huracan Performance, egy Porsche Cayenne, egy BMW i8 és egy Mercedes-AMG G65 is.
 


A játék egyébként az előző részekhez hasonlóan ismét egy egész szigetet ad majd játszóterünknek. Korábban versenyezhettünk Hawaii-n és Ibizán, most pedig irány Hong Kong. Ez változatos terepet ígér, ahol lesznek tengerparti futamok, hegyvidéki kanyargós utak, erdők és persze a metropolisz nyüzsgő belvárosa is.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. Mostanra az is kiderült, hogy még elég sokat kell várnunk rá. A premierre ugyanis 2022. szeptember 22-én kerülhet sor, vagyis nem idén, hanem jövő tavasszal.