2023.11.29.

Trailert és dátumot kapott a War Hospital

A stratégiai játéknak már régen meg kellett volna jelennie, de csak januárban fog.
 

A NACON gondozásában készül az eredetileg 2021-ben bejelentett War Hospital. A Brave Lamb Studio csapata akkor még úgy számolt, hogy akár már abban az évben meg is érkezhet a játék, de aztán előbb 2022-re, majd 2023-ra halasztották a premiert. Mostanra kiderült, hogy idén sem érkezik meg.

 

A War Hospital az első világháborúban játszódik, a játékosok pedig Henry Wells őrnagy bőrébe bújhatnak, aki felcserként került a frontvonalra. De nem is feltétlenül ott kell majd helytállni vele, mivel hamar az egyik tábori kórházban találja magát.
 


Itt fogunk neki segíteni, hogy a szűkös és nehézkes körülmények és eszközök ellenére minél több sebesült életét megmentse. A War Hospitalban nekünk kell majd menedzselni a kórház működését, kiosztani a feladatokat a többi orvosnak, de közben a konkrét gyógyítás és ellátás is a mi felelősségünk lesz.

 

A War Hospital ígéretes játéknek tűnik, de ennyi csúszás után picit nehéz nem szkeptikusnak lenni a sikerével kapcsolatban. A legutóbbi hírek szerint a premierre 2024. január 11-én kerül majd sor, ekkor eldől, hogy megérte-e ennyit várni rá vagy sem. A játék PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elkészül.