2019.11.19.

Üvegkocka a Thermaltake-től, itt a Level 20 HT ház

A fekete és fehér verzióban is kapható teljes méretű hát mindent a látványnak rendel alá.


Már megszokhattuk, hogy a gamerek világában épp olyan fontos a megjelenés, mint a teljesítmény. Igaz ez elsősorban az egyedileg épített PC-k esetében, amelyekhez ma már szinte minden gyártó kínál különféle izgalmas megoldásokat. Ilyen a Thermaltake is, amely évek óta szállítja a különböző mutatós számítógépházait. Egyik ilyen termékcsaládja a Level 20, amely most két új taggal bővül.

 

A Level 20 HT fekete és fehér verzióban is kapható, de a keret színét leszámítva nincs különbség köztük. A tervezésnél a mérnökök minden szempontot egyetlen célnak rendeltek alá. Ez pedig a látvány. Éppen ezért a Level 20 HT négy oldalán is üvegfalat kapott, amelyek 4 mm-es edzett üvegből készültek, hogy a hőt és a külső behatásokat is elviseljék. Üvegfalat találunk elől, két oldalt és felül is.
 


Mivel teljes méretű tornyokról van szó, a legnagyobb E-ATX alaplapok is gond nélkül beférnek, illetve attól sem kell tartanunk, hogy a processzorra szerelt egyedi hűtés nem fér majd el. A hűtés kapcsán egyébként a ház alapjáraton két felső, egyenként 140 mm-es ventilátorral rendelkezik, de ezek számát tovább növelhetjük az ideális hőmérséklet elérése érdekében.

 

A készítők a szerelhetőségre is odafigyeltek, az SSD-k és HDD-k tárolórekeszét ki lehet szerelni. Ami pedig a beépített csatlakozókat illeti, a szokásosnak mondható palettát kapjuk: 2 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, valamint 1 db USB-C és 1 db USB 3.1 is helyet kapott. Természetesen az audiokimenet sem maradt el.