2022.09.22.

Vicces csapat is bekerül a FIFA 23-ba

Az AFC Richmond valójában nem létezik, csak egy népszerű sorozatban szerepel.
 

Érdekes ötlettel állt elő az EA Sports a hónap végén megjelenő FIFA 23 kapcsán. A futball szimulátorban a legnépszerűbb bajnokságok klubcsapatai és a nemzeti tizenegyek szerepelnek, amelyekkel offline és online mérkőzéseket is lehet játszani. De az idei részben lesz egy különleges csapat is.

 

Az AFC Richmond is szerepelni fog a játékban. A klub neve elsősorban az Apple TV előfizetőinek lehet ismerős, ugyanis egy valóságban nem létező, fiktív klubról van szó. A csapat a Ted Lasso című vígjátéksorozatban szerepel és az angol bajnokságban játszik.
 


A legfrissebb előzetesben ezt a klubot láthatjuk, valamint az edzőjét, Ted Lassót is, akik szerepelni fognak a FIFA 23-ban. A csapatot a karrier módban, a kihívás módban és az online játékmódokban is lehet majd választani, a FUT-ban pedig exkluzív tartalmakat lehet feloldani hozzájuk. A játékban helyet kap Ted Lasso mellett Beard edző, valamint a játékosok közül Jaime Tartt, Roy Kent, Dani Rojas, Sam Obisanya és Isaac McAdoo is.

 

A FIFA 23 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre és Stadiára is meg fog jelenni. A premierre a tervek szerint szeptember 30-án készülhetünk.