2021.11.22.

Warner karakterek csatáznak a MultiVersusban

DC, Adventure Time, Scooby Doo vagy épp Tom & Jerry szereplői lesznek a brawler karakterei.
 

A Warner Bros. számtalan rajzfilmklasszikust adott már a rajongóknak az évtizedek során, de nekik köszönhetünk sok DC-alkotást és videojátékot is. A stúdió egy ideje gondolt egyet és úgy határozott, ideje ezeket egy picit összemosni. Így született meg a MultiVersus ötlete, amelynek fejlesztése hetekkel ezelőtt kiszivárgott, de hivatalossá csak a napokban vált.

 

A játék egy oldalnézetes brawler lesz, vagyis nem hagyományos értelemben vett verekedős játék. Az arénákban több karakter is csatázhat egymással, kilökhetik onnan egymást, a végső cél pedig az ellenfelek legyőzése. A harcosok csapatokban ütköznek meg egymással, és ez a MultiVersusban különösen így lesz.
 


A fejlesztők ugyanis azt szeretnék, ha a játékosok kooperálnának egymással. Éppen ezért minden választható karakter egyedi képességekkel bír, amelyek kombinálhatók is másokéval, így érve el nagyobb hatást. A játékban egyébként olyan karakterek közül lehet majd válogatni, mint Batman, Harley Quinn, Shaggy, Tom és Jerry, esetleg a Looney Tunes egyes szereplői.

 

Egyelőre nem tudni, hogy a MultiVersus pontosan mikor jelenhet meg, de a tervek szerint valamikor 2022-ben érkezik. Azt sem tisztázták egyelőre a készítők, hogy mely platformokon lesz majd elérhető a játék, de tippünk szerint a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X trió garantált.