Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Hoco HW01 Pro autós telefontartó fekete

<Hoco HW01 Pro autós telefontartó fekete

Gyári cikkszám:HW01_PRO_B

Árukód:hocoHW01PROB

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Hoco HW01 Pro autós telefontartó - Fekete

Termékleírás

A Hoco HW01 Pro autós telefontartó tökéletes társ az úton levő felhasználók számára, akik biztonságosan szeretnék használni okostelefonjaikat. Ez a kompakt és tartós tartó biztosítja, hogy készüléke mindig kézhez közel legyen, miközben biztonságosan vezethet. Könnyen kezelhető, és rendkívül stabil teljesítményt nyújt, hogy a telefonnal való interakció zökkenőmentes és kényelmes legyen minden alkalommal.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A Hoco HW01 Pro prémium minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot.
  • 360 fokos forgathatóság: A tartófej 360 fokban forgatható, így bármilyen szögből könnyedén elérheti és láthatja a készüléket.
  • Egyszerű telepítés: A telefontartó könnyen felszerelhető és eltávolítható, így bármikor magával viheti és más autókban is használhatja.
  • Erős tapadás: Az erős tapadókorong segítségével a tartó stabil marad akár egyenetlen útfelületen is.
  • Univerzális kompatibilitás: Szinte minden okostelefonnal kompatibilis, beleértve az iPhone-t és a Samsung Galaxy készülékeket is.

Termékparaméterek

Jellemzők Részletek
Márka Hoco
Modell HW01 Pro
Szín Fekete
Anyag ABS műanyag, szilikon
Forgathatóság 360 fok
Rögzítő mechanizmus Tapadókorong
Kompatibilitás Univerzális
Termék méretei 65 x 55 x 120 mm

Felhasználási tippek

A Hoco HW01 Pro autós telefontartót a műszerfalra vagy a szélvédőre is rögzítheti a tapadókorong segítségével. Ügyeljen arra, hogy a felület tiszta és száraz legyen a maximális tapadás érdekében. A telefont egy kézzel is könnyedén behelyezheti és eltávolíthatja a tartóból, így a vezetés közben is egyszerű a kezelése. Ha hosszabb ideig nem használja, tárolja száraz helyen, hogy megőrizze az anyagok állapotát.

Miért válassza a Hoco HW01 Pro-t?

A Hoco HW01 Pro autós telefontartó a minőség és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Az intelligens tervezés és a kényelmi funkciók a felhasználói élményt helyezik előtérbe, lehetővé téve, hogy a telefon mindig könnyen elérhető legyen az autóban. Tökéletes megoldás minden autós számára, aki biztonságosan szeretné használni a telefonját útközben.