Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

HOCO NZ12 autós töltő 18W narancs

<HOCO NZ12 autós töltő 18W narancs

Gyári cikkszám:NZ12 ORANGE

Árukód:hocoNZ12ORANGE

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

A HOCO NZ12 autós töltő egy kiváló minőségű, teljesítményorientált eszköz, amely a modern autóhasználók igényeit szolgálja. A termék narancssárga dizájnja nem csak elegáns megjelenést biztosít, de könnyű megtalálást is tesz lehetővé az autóban.

Jellemzők és tulajdonságok

  • Teljesítmény: Az autós töltő maximum 18W teljesítmény leadására képes, ezzel gyors és megbízható töltést biztosítva a mobil eszközök számára.
  • Töltési technológia: Az eszköz támogatja a Quick Charge 3.0 technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a kompatibilis eszközök akár 4-szer gyorsabban töltődjenek, mint a hagyományos töltőkkel.
  • Portok száma: Az autós töltő egy USB-A porttal rendelkezik, amely széleskörű kompatibilitást kínál különböző típusú töltőkábelekhez és eszközökhöz.

Termék specifikációk

Termék név HOCO NZ12 autós töltő 18W narancs
Szín Narancs
Teljesítmény 18W
Portok száma 1x USB-A
Töltési technológia Quick Charge 3.0
Bemeneti feszültség 12V-24V
Kimeneti feszültség 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

Az NZ12 autós töltő kifejezetten a modern, mobil életstílust követő felhasználók számára készült, akik útközben is szeretnék biztosítani eszközeik energiaellátását. A HOCO töltő kompaktságának köszönhetően könnyen szállítható és egyszerűen használható bármely járműtípusban.

Az eszköz beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik, mely védi az eszközt és az autó elektromos rendszerét a túlfeszültségtől, túlmelegedéstől és rövidzárlattól. Így nyugodt szívvel használhatjuk a különféle helyzetekben anélkül, hogy aggódnunk kellene a biztonság miatt.

Válassza a HOCO NZ12 autós töltőt, ha egy megbízható, gyors és modern autós töltőre van szüksége, amely minden mobil eszközt könnyedén és gyorsan tölt fel.