Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

HOCO NZ12D autós töltő 60W PD fekete

<HOCO NZ12D autós töltő 60W PD fekete

Gyári cikkszám:NZ12D BLACK

Árukód:hocoNZ12DBLACK

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

HOCO NZ12D autós töltő 60W PD fekete termékadatlap

A HOCO NZ12D autós töltő egy korszerű, magas teljesítményű töltési megoldás, amely ideális választás mindazok számára, akik gyakran úton vannak és szükségük van egy megbízható energiaforrásra autójukban.

Gyártói leírás

A HOCO NZ12D autós töltő 60W teljesítménnyel rendelkezik és támogatja a Power Delivery (PD) technológiát, amely gyors és hatékony töltést biztosít. Ez a töltő lehetőséget biztosít arra, hogy pillanatok alatt feltöltsük okostelefonunkat, táblagépünket vagy akár laptopunkat is, miközben utazunk. A töltő két USB porttal van ellátva, így egyszerre több készüléket is csatlakoztathatunk hozzá. Az egyik USB port támogatja a Quick Charge 3.0 technológiát, míg a másik USB Type-C port a PD technológiával dolgozik, így garantálva a leggyorsabb és leghatékonyabb töltést.

Termékjellemzők

  • Maximális Teljesítmény: 60W
  • PD Technológia: Igen
  • USB Portok: 1x USB-A Quick Charge 3.0, 1x USB Type-C PD
  • Bemeneti Feszültség: 12-24V
  • Kimeneti Feszültség és Áram: USB-A QC 3.0: 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A; USB-C PD: 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A
  • Szín: Fekete
  • Méret és Súly: Kompakt és könnyű kialakítás
  • Anyag: Tartós műanyag
  • Extra Funkciók: Túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem

Használat

Az NZ12D autós töltő használata rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztassuk a gépjármű szivargyújtó aljzatába, és csatlakoztassuk eszközeinket az USB portokhoz. Az intelligens áramelosztás gondoskodik arról, hogy minden csatlakoztatott eszköz a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban töltődjön fel.

Biztonsági Jellemzők

A HOCO NZ12D autós töltő számos biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy megvédje eszközeit és magát a töltőt is. A túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem mind garantálja a biztonságos töltést.

Kompakt És Hordozható

A kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és bármely autóban kényelmesen használható. Emellett a stílusos fekete szín elegáns megjelenést ad neki, amely bármilyen autóbelsővel harmonizál.