Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

HOCO Z53 autós töltő 30W PD lila + USB-C - Lightning kábel

<HOCO Z53 autós töltő 30W PD lila + USB-C - Lightning kábel

Gyári cikkszám:Z53_TYPE-C_LIGHTNING_P

Árukód:hocoZ53TYPECLIGHTNIp

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

HOCO Z53 Autós Töltő 30W PD lila + USB-C - Lightning Kábel

A HOCO Z53 autós töltő egy kompakt és hatékony megoldás azok számára, akik útközben is szeretnék feltölteni eszközeiket. Ez a kiváló minőségű autós töltő 30W teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést. A csomag részét képezi egy USB-C - Lightning kábel, így kompatibilis az Apple eszközökkel is.

Műszaki Paraméterek:

  • Teljesítmény: 30W
  • Portok: 1 x USB-C, 1 x USB-A
  • Input: DC 12-24V
  • Output (USB-C): 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A
  • Output (USB-A): 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
  • Kompatibilitás: iPhone, iPad, Android készülékek, és más USB-C, illetve USB-A töltést igénylő eszközök
  • Szín: Lila
  • Anyag: ABS + PC tűzálló anyag

A HOCO Z53 autós töltő modern és elegáns kialakítása mellett kiemelkedően biztonságos is. Védelmet nyújt túltöltés, túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat ellen, biztosítva a készüléke biztonságos töltését. Az intuitív kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerre akár két eszközt is töltsön, így nincs szükség több adapterre vagy kábelre. Az USB-C port Power Delivery (PD) technológiát használ, amely a leggyorsabb töltési sebességet biztosítja a kompatibilis eszközök számára.

A mellékelt USB-C - Lightning kábel kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít és ellenáll mindennapi használat során bekövetkező kopásnak. Ez a kábel tökéletesen illeszkedik az Apple eszközökhöz, és támogatja a gyors töltési technológiákat is, így rövidebb idő alatt töltheti fel készülékeit. A lila szín egyedivé teszi az autós töltőt, amely stílusos kiegészítője lehet autójának belső teréhez.

Összességében a HOCO Z53 autós töltő ideális választás mindazok számára, akik gyors és megbízható töltést igényelnek utazás közben. A nagy teljesítmény, a több csatlakozási lehetőség és a kiváló biztonsági funkciók kombinációja miatt ez a töltő az egyik legjobb választás az autós töltők piacán. Töltse fel eszközeit gyorsan és biztonságosan, hogy mindig kapcsolatban maradhasson a fontos pillanatokban is.